Dad sneakers: lelijk of leuk?

Ik vind ze niet lelijk, integendeel ik vind ze geweldig. De dikke, grove zool, in verschillende kleuren en de meest comfortabele schoenen die je je maar kunt wensen. Ik zeg: go dad (sneakers)! Maar wat vind jij?!

De geschiedenis

We moeten, zoals altijd, terug in de tijd. Dit keer gaat het over de schoen die je vader droeg als hij ging sporten, die super goed waren voor zijn voeten en héérlijk zaten. Die schoenen die jij, als hij even niet keek, probeerde weg te gooien uit schaamte. Die schoenen zijn dus nu helemaal hot. Hoe dikker en lomper de zool, hoe beter. Én ze zijn niet langer alleen voor vaders, maar een musthave voor in jouw kast.

Haat of liefde

Ik hoor veel gemengde verhalen: de een vindt ze écht niet kunnen en de ander vindt ze geweldig. Ik dacht eerst aan The Spice Girls schoenen die ik droeg in groep zeven, maar werd vrijwel meteen fan. Ik heb ze in het wit en wil ze ook nog in het grijs met groen en geel. Die paar extra centimeter kan ik met mijn 1,69m ook wel gebruiken.

Dé gouden combinatie

Ik vind de sneakers het mooist bij een wat simpelere outfit. Een skinny jeans en een tof jasje. Of een lange statement shirt/trui en een legging. Bij een momjeans vind ik ze trouwens ook heel goed passen. Draag er een paar vrolijke sokken bij en ik ben helemaal fan van je outfit. Ik heb hieronder een paar voorbeelden verzameld, wat vind jij het leukst? Of ben je nog steeds team no thanks, dad?

 

NEW IN