Kies voor de witte sneaker

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet als het om kleur gaat. Maar, wat jouw persoonlijke stijl en kledingkeuze ook is, één kleur is altijd geschikt voor iedere outfit en gelegenheid: Wit.

De combinatie sneakers en wit is een overtuigende winning team, want met een witte sneaker ben je namelijk nooit out of style. Dit tijdloze model sluit seizoen na seizoen naadloos aan op de huidige trends. Of je nu voor een urban-, casual- of shabbychique look gaat; het is altijd een perfect match. Met deze damessneaker kies je, juist door z’n onopvallendheid, voor een uitgesproken statement: Kies je voor pit? Dan kies je voor wit!

Moeite met kiezen? Kies een witte sneaker!
Met een witte sneaker zit je altijd goed. Korte jurk, skinny jeans of strak in het pak; een witte sneaker gaat geen uitdaging uit de weg. Dus, heb je een festival, bruiloft, een sportieve dag of werkdag op de planning staan en ben je opzoek naar een toffe witte damessneaker om jouw outfit mee af te stylen? Neem dan snel een kijkje in onze Online shop en laat je inspireren door trendy witte sneakers van merken zoals Puma, adidas, Venice, Reebok en Nike.

Trends

Je hebt de witte sneakers in verschillende varianten. Platform met een hoge zool, Ugly Dad Sneaker met een retro touch, met een andere kleur veter en van de sportieve merken: Reebok, Puma, Nike, Adidas en Skechers.  Voor iedere stijl is een witte sneaker te vinden. Wat is jou favoriet?

NEW IN