Nieuwe collectie is binnen

De nieuwe collectie komt vanaf nu weer binnen in de winkels en webshop. De winkels worden voorzien van de nieuwste sneakers, loafers, enkellaarzen en de trendy 90’s platforms. Op de webshop worden dagelijks nieuwe schoenen aangevuld.

 

Welke schoenen staan er op jouw wish list voor dit najaar?

 

Kies jij elk najaar voor een nieuw paar sneakers? Of wacht je op de nieuwe enkellaarzen collectie? Dit najaar is er genoeg keuze voor iedereen. Er zijn namelijk nog meer merksport sneakers zowel dames, heren als voor de kids ingekocht! Maar ook de zwarte bikerboots, chelsey boots en dit jaar aangevuld met de nieuwste trend pointy boots.

 

Ben jij een echt Reebok, Adidas, Nike, Puma, Skechers of Fila fan?

 

Iedereen heeft zijn voorkeur voor sneakers. Alle merksport merken hebben weer nieuwe modellen en de bestsellers van vorig jaar uitgebracht. De grote logo’s blijven populair en de retro modellen van vroeger ook.

 

Trends najaar 2018

  • Pointy boots
  • 90’s Platform sneakers
  • Witte laarzen

NEW IN