A Star is Born

Een paar goede kinderschoenen is heel belangrijk, zeker als het om de eerste stapjes gaat. Dit begrijpen wij bij vanHaren maar al te goed. Speciaal voor de voetjes in de groei introduceren wij met trots de exclusieve Star Collection van het merk Elefanten. Deze ‘schitterende’ en betaalbare schoenenlijn is opgebouwd vanuit drie belangrijke fases, waarbij elke mijlpaal in de ontwikkeling van kindervoetjes goed onder de loep is genomen. Zo bieden wij met deze Star Collection het perfecte babyschoentje voor iedere fase vanaf €24,99. In deze collectie staan comfort, stevigheid en kwaliteit centraal en dit zie je in alle trendy modellen als een rode draad terug. De trendy meisjes- en jongensschoenen zijn, speciaal voor de eigen(wijze) willetjes, makkelijk aan te trekken, heerlijk zacht, soepel en flexibel. Daarnaast hebben de schoentjes een leren binnenzijde en zijn ze stuk voor stuk met de hand gestikt; van de beste materialen en met liefde gemaakt, zodat je jouw mini-star veilig en comfortabel op avontuur kan laten gaan.

Twinkle, twinkle little star

Met een nieuwsgierige blik tuur jij de wereld in en geniet je van het kiekeboe-spelletje dat iedereen met jou speelt. Met een betoverende glimlach smelt je ieders hart en weet jij jouw papa en mama al snel om jouw kleine vingers te winden. Terwijl je spartelend en trappelend enthousiast om je heen beweegt, ben jij stiekem al heel hard aan het werk om jouw armen en benen lekker sterk te maken; want die grote wereld, die wacht op jou. Fase 1, maat 17 t/m 20, van de Star Collection staat voor lekker rondkruipen en biedt een uitgebreid assortiment aan zachte slofjes met een soepele beschermlaag. Zo blijven jouw voetjes lekker warm en comfortabel terwijl de wereld geduldig op jou wacht.

Kruipend naar de eerste stapjes

Van al dat zitten, draaien en liggen krijg jij nu al best genoeg, want wat jij allemaal hoort en ziet vind je reuze interessant. Je wordt wat ongeduldig en kunt niet wachten om op avontuur te gaan, zodat je de wereld op eigen benen kan gaan verkennen. Gelukkig helpt fase 2, maat 19 t/m 22, jou bij de eerste voorzichtige stapjes die je maar al te graag zet. Omdat op eigen benen staan in het begin nog wat onwennig is, bieden deze ‘wiebelproof’ schoentjes een goede ondersteuning en beschermen zij jouw teentjes tegen kleine hobbels op je weg.

Kijk, ik kan lopen!

Van kruipen naar voorzichtig gaan staan tot die eerste kleine stapjes, zet jij vervolgens zelfstandig je beste beentje voor. De wereld ligt aan jouw voeten en je bent er klaar voor om stapje voor stapje op ontdekkingsreis te gaan. Maak je geen zorgen; wij zijn er voor jou om je bij iedere stap veilig vooruit te helpen. In fase 3, maat 20 t/m 24, zijn de stappers niet alleen gemaakt als voor de sterren, maar bieden zij jouw voetjes ook een stevige ondersteuning. Kortom, samen met de Star Collection van vanHaren sta jij stevig in je schoenen en kun je vol vertrouwen de hele wereld aan.

Kom je snel kijken?

De Star Collection van Elefanten is exclusief verkrijgbaar bij vanHaren in 53 geselecteerde winkels en natuurlijk kun je ook online kinderschoenen en babyschoenen kopen via vanharen.nl. Kijk op vanharen.nl/elefanten voor een winkel bij jou in de buurt.